Catalog produse

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

- firma de curierat rapid (FanCourier),

- Compania Naţională Poşta Română sau

- mijloace de transport auto proprii (transportator partener).

Termene de livrare:

a) Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)

b) Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei (*):

a) pentru produsele de material didactic

- transport gratuit – pentru comenzile de material didactic, dacă valoarea depăşeşte suma de 200 lei si livrarea se face in localitati fara km externi pentru curier

- transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât 200 lei sau livrarea se face in localitati cu km externi pentru curier

b) pentru produsele de mobilier

- transport gratuit – dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 13.000 lei + TVA

- transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât 13.000 lei + TVA

(*) Observatii importante:

- comanda minima este de 200 lei

- pentru comenzile a caror transport nu este gratuit, reprezentantii nostri va vor contacta prin email, SMS sau telefon pentru a va comunica valoarea acestuia si doar dupa ce obtinem acordul Dvs. vom procesa comanda depusa

- Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 13.000 lei + TVA.

- Pentru comenzile mai mici de 13000 lei + TVA şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

- Pentru livrari de comenzi partiale, veti achita o taxa de transport de 20 lei, daca valoarea acesteia este sub 200 lei.

- Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

- De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii.

Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare


Politica de Retur

Ne dorim să fiți pe deplin mulțumiți de produsele cumpărate de la noi. Dacă din anumite motive nu sunteți pe deplin satisfăcut de articolele comandate le puteți returna iar noi vă vom înapoia contravaloarea comenzii dumneavoastră.

Ordonanța Guvernului nr. 130/2000 prevede următoarele:

Consumatorul are dreptul să notifice in scris comerciantului că renunța la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului

Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distantă, în termen de 14 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor

Taminea Systems SRL are obligația să vă ramburseze sumele plătite făra să solicite cheltuielile aferente rambursării sumelor. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data returnării produselor.

Singurele costuri pe care trebuie să le acoperiti sunt cheltuielile directe de returnare a produselor, cum ar fi costurile de transport.


Condițiile pentru retur sunt urmatoarele:

- În cazul în care produsul face parte din categoria Materiale Didactice sau IT (inclusiv Vizualizatoare și Realitate virtuala) acesta trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat către dumneavoastră (să aibă ambalajul original, să nu fie desfăcut, produsul să nu fi fost folosit). La primirea returului de la dumneavoastră, coletele/pachetele vor fi verificate pentru a se constata dacă îndeplinesc condițiile mai sus menționate, în caz contrar acestea vor fi refuzate. Taxele de expediere a returului revin în sarcina dumneavoastră.

- În cazul în care produsele fac parte din categoria Mobilier Școlar, acestea trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate către dumneavoastră (să aibă ambalajul original, să nu fie desfăcute, produsele să nu fi fost folosite). Pentru a putea verifica dacă produsele satisfac nevoile dumneavoastră , ca excepție, veți putea desface și monta (după caz) câte un produs din fiecare tip comandat, urmând ca returul acestuia să se facă în formă montată, împreună cu celelalte produse nedesfăcute, ambalat corespunzător pentru a nu se deteriora la transport. Produsele vor fi returnate prin aceeași modalitate prin care v-au fost expediate (transportator partener, exclus orice curier rapid sau poștă), ambalat corespunzator, pentru a evita deteriorarea la transport, iar taxele de expediere revin în sarcina dumneavoastră. La primirea returului de la dumneavoastră, coletele/pachetele vor fi verificate pentru a se constata dacă îndeplinesc condițiile mai sus menționate, în caz contrar acestea vor fi refuzate.

- Produsele digitale (softuri online, e-books, abonamente, etc.) fac exceptie de la conditiile obisnuite de retur întrucat sunt considerate servicii de către legislatia în vigoare și nu pot fi returnate. Tot excepție fac și CD-urile și DVD-urile care au fost desigilate după primire.


Cum se returnează produsul și cum se primește valoarea achitata înapoi?

Pentru informarea TAMINEA SYSTEMS SRL despre returnare și comunicare IBAN, pentru returnarea contravalorii produselor returnate, trebuie trimis un e-mail de informare către adresa office@taminea.ro sau fax la 0361413741 cu următoarele informații:

1. Numele pe care a fost făcută comanda, respectiv factura

2. Data facturii și produsul sau produsele care se returnează

3. Contul IBAN unde se poate returna contravaloarea produsului (fără taxe de transport).


Observatii importante:

Orice produsul returnat va fi trimis prin aceeași modalitate în care v-a fost expediat (transportator partener - pentru mobilier, respectiv curier rapid pentru material didactic), ambalat corespunzator pentru a evita deteriorarea la transport, iar taxele de expediere sunt în sarcina dumneavoastră.