Catalog produse
448.00 lei
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate
395.00 lei
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate
1,702.00 lei
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Predarea cu ajutorul tehnologiei poate aprofunda învățarea copiilor prin susținerea obiectivelor instructive. Cu toate acestea, poate fi o provocare să selectați "cele mai bune" tehnologii, fără a vă pierde din vedere obiectivele pentru învățarea copiilor. Odată identificată, integrarea acestor instrumente cu toate că poate fi ea însăși o provocare, reprezintă o experiență de deschidere a ochilor.

MagulcuAripi este aici pentru a vă ajuta, fie că sunteți novice sau experți să găsiți modalități creative și constructive de integrare a tehnologiei în grupa dumneavoastră.

Ce înțelegem prin "tehnologie"?

Termenul "tehnologie" se referă la progresele înregistrate în metodele și instrumentele pe care le folosim pentru a rezolva probleme sau pentru a atinge un obiectiv. În grupa, tehnologia poate cuprinde toate tipurile de unelte de la creion, hârtie și tablă de joasă tehnologie până la utilizarea calculatorului, a echipamentelor audio-video, a tablelor interactive sau mai nou, a tehnologiei de realitate virtuală și multe altele.

Cele mai noi tehnologii ne permit să experimentăm lucruri în grupe fizice și virtuale, fapt care nu a fost posibil înainte. Ceea ce utilizați depinde în mod fundamental de ceea ce încercați să realizați.

Cum vă poate ajuta tehnologia?

Instrumentele de colaborare online, cum ar fi cele din Google Apps, permit studenților și instructorilor să partajeze documente online, să le editeze în timp real și să le proiecteze pe un ecran. Acest lucru le oferă studenților o platformă colaborativă în care să se gândească la idei și să-și documenteze munca folosind texte și imagini.

Tabla Interactivă Smart permite dascălilor să încorporeze fotografii, diagrame, clipuri video și fișiere de sunet de înaltă rezoluție pentru a mări conținutul textului și al lecțiilor verbale.

Instrumentele audio-video permit cadrelor diactice să desfasore activitati foarte atractive, pline de energie si sa implice activ fiecare copil din grupa.