Catalog produse
871.00 lei
1,634.00 lei
1,752.00 lei
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate
477.00 lei
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate
456.00 lei
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate
462.00 lei
435.00 lei
358.00 lei
420.00 lei
363.00 lei
533.00 lei
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Mobilier pentru gradinita modern, de calitate, cu un raport calitate- pret foarte bun - mobilier gradinita pe schelet metalic, mese gradinite cu blat din PAL melaminat

Doriti un mobilier pentru gradinita modern, conceput special pentru uzul scolar, cu un design deosebit, rezistent, elegant, fiabil si cu un raport calitate-pret corect?

Va invitam sa vizitati cu incredere site-ul nostru www.magulcuaripi.ro, sectiunea Mobilier pentru Gradinita !!!!! Specialistii nostri va stau la dispozitie zilnic, in cazul in care aveti intrebari, nelamuriri sau doriti, pur si simplu, sa va sfatuiti cu noi in legatura cu alegerea mobilierului potrivit pentru nevoile Dvs.!

Aceasta categorie cuprinde produse de mobilier pentru gradinita și de birou - proiectate modular - realizate din materiale lemnoase moderne și în combinație cu structuri metalice și accesorii de mobilier de ultimă generație.

Mobilierul de gradinita prezentat in aceasta sectiune cuprinde: masute de gradinita pentru copii in diferite forme si culori, scaunele pentru gradinita, mobilier de odihna (paturi rabatabile si fixe, lenjerie de pat, saltele, etc), catedre pentru educatoare, mobilier modular pentru depozitare special conceput pentru gradinita, rafturi si dulapuri, mobilier pentru sectoare de activitati, cuiere pentru hol, mobilier special pentru baie, vestiar copii sau hol, mobilier pentru birouri, mobilier divers la comanda, etc.