Catalog produse
  • Producatori

Doriti un mobilier pentru gradinita modern, conceput special pentru uzul scolar, cu un design deosebit, rezistent, elegant, fiabil si cu un raport calitate-pret corect?

Va invitam sa vizitati cu incredere site-ul nostru www.magulcuaripi.ro, sectiunea Mobilier pentru Gradinita !!!!! Specialistii nostri va stau la dispozitie zilnic, in cazul in care aveti intrebari, nelamuriri sau doriti, pur si simplu, sa va sfatuiti cu noi in legatura cu alegerea mobilierului potrivit pentru nevoile Dvs.!

Aceasta categorie cuprinde produse de mobilier pentru gradinita și de birou - proiectate modular - realizate din materiale lemnoase moderne și în combinație cu structuri metalice și accesorii de mobilier de ultimă generație.

Mobilierul de gradinita prezentat in aceasta sectiune cuprinde: masute de gradinita pentru copii in diferite forme si culori, scaunele pentru gradinita, mobilier de odihna (paturi rabatabile si fixe, lenjerie de pat, saltele, etc), catedre pentru educatoare, mobilier modular pentru depozitare special conceput pentru gradinita, rafturi si dulapuri, mobilier pentru sectoare de activitati, cuiere pentru hol, mobilier special pentru baie, vestiar copii sau hol, mobilier pentru birouri, mobilier divers la comanda, etc.

Avem seturi de mobilier scolar banca + scaun reglabil pe inaltime sau seturi de mobilier scolar fix. De asemenea, aceste seturi de mobilier pentru scoala pot fi achizitionate pentru unu sau doi elevi.

Gama de produse propusa de firma noastra pentru mobilierul de gradinita contine mobilier modern, ergonomic, cu un aspect deosebit, rezistent, inovativ, proiectat special pentru a avea grija de pozitia corecta a corpului copiilor.

Cu ajutorul acestor produse de mobilier pentru gradinita puteti utila sali de grupa moderne, dotate la ultimele standarde, viu colorate si luminoase!!! Mobilierul este proiectat cu foarte mare atentie, cu grija la detalii, fiind ergonomic, estetic si cu rezistenta ridicata.

Toate aceste produse de mobilier pentru gradinita sunt concepute exclusiv pentru nevoile de utilare specifice acestor institutii.